/Eci pa u ndalur një vit, shikoni ndryshimin

Eci pa u ndalur një vit, shikoni ndryshimin

Ai eci nëpër Kinë për një vit të plotëNga viti 2007-2008, Christoph Rehage eci përgjatë Kinës për një vit të plotë, duke mbuluar 4500 km (2796 milje)

Ai i la flokët dhe mjekrën e tij të rriten dhe bëri vazhdimisht foto të vetës së tij.
Kjo video tregon pjesë origjinale që Christoph i ka përfshirë në udhëtim.