/“Edhe femrën ta marr”, Dajana Shabani bën POSTlMlN p rovokues, ndjekësja e feIIiq: Me GJOKSlN dërrasë qe ke …(Foto)

“Edhe femrën ta marr”, Dajana Shabani bën POSTlMlN p rovokues, ndjekësja e feIIiq: Me GJOKSlN dërrasë qe ke …(Foto)

Moderatorja Dajana Shabani pushimet e verës I kaloi në Sardegna, Itali ku ndau foto dhe video nga vendi i bukur. Bashkë me Kamer Malokun ata pushuan sëbashku, por nuk bënë asnjë postim sëbashku.

Por, me një video pro.vokuese, veshur me rro.bebanjo brenda në det dhe flokët e lagura, Dajana Shabani ka bërë postimin me mbishkrimin in.trigues: “Edhe femrën ta marr, e kom fanse”.

Komentet në postimin e Dajana Shabanit.
Aq është dashur që një ndjekëse të mos ja përtojë moderatores duke i shkruar: “Po bëre gjo.ksin me mer po kshu dërras s’mer asnjë”.

Dajana Shabani menjëherë i ka kthyer përgjigje duke i mbyIIur gojën ndjekësit: “As nuk të kisha në listë me të marr … drras unë”.