/Edi Paloka mesazh Ramës: Populli të u/rren Edvin, po të përzënë me bisht ndër shaIë sespe duan një kryeministër…

Edi Paloka mesazh Ramës: Populli të u/rren Edvin, po të përzënë me bisht ndër shaIë sespe duan një kryeministër…

Edi Paloka thotë se kryeministri Edi Rama urr.ehet nga masa më e gjerë e popullit. Nënkryetari i Partisë Demokratike, gjykon se shqiptarët duan një kryeministër normal duke paralajmëruar rrëzimin e këtij kabineti qeveritar.

Duke komentuar prezantimin e Safet Gjicit në Kukës si kandidat për kryetar bashkie, Paloka deklaron se Rama ishte i veshur me antipIum për shkak të frikës që ka. Ndër të tjera ai shkruan: “Rama i veshur me antipIumb, mblodhi me detyrim administratën deri tek nxënësit në Kukës, për të zbrazur urr.ejtjen ndaj shqiptarëve. Nuk mund te qendrosh me kryeminister i nje populli qe te urr.en dhe e urr.en.

Dje ne Kukes, edhe pse solle mijera forca, perfshi forcat speciale, u ngjeshe dhe me antipIumb dhe prape nuk guxove te ballafaqoheshe me qytetaret por mblodhe me detyrim administraten e deri nxenesit e shkollave me canta ne krah, per te zbrazur urrejtjen tende per shqiptaret. Nuk te duan me, jo kuksianet por shumica e shqiptareve. Kjo nje njeri normal do ta bente te reflektonte por nje si ty e terbon.

Ndaj do vazhdosh edhe pak te zbrazesh urr.ejtjen dhe arr.ogancen tende ndaj qytetareve, sic ke bere ne gjithe Shqiperine e dje ne Kukes. Por nje gje eshte e sigurte, njerezit kane nevoje per nje qeverisje dhe nje kryeminister normal, prandaj po te perzene kudo qe shkon me bisht nder shaIe. Jane qytetaret e vertete e normal te ketij vendi. Asnjeri prej tyre nuk eshte i dr.oguar. I vetmi i dr.oguar dje ne Kukes ishe ti Edvin…”, shkruan Paloka.