/EIefanti hap gropen 11 orë pa ndërprerë, ajo cfarë NXORRl i Ia pa fjaIë të gjithë (Video)

EIefanti hap gropen 11 orë pa ndërprerë, ajo cfarë NXORRl i Ia pa fjaIë të gjithë (Video)

Elefanti nënë që hapi gropen plotë 11 orë i in;trigoi njerzit që ndodheshin ne afërsi të saj, por kur kuptuan se pse nuk dëshironte të hiqte dorë të gjithë u ma;hnitën.

SHumë njerëz u afruan rreth saj për të kuptuar se cfarë po bënte, por një numër i madhë i tyre u larguan para se ta kuptonin se cfarë po ndodhte.

Nga gropa më në fund doli i vogIi i saj dhe për fat të mirë ishte sh;ëndosh e mirë dhe pa Iëndime.

Kjo gjë më së miri vërehet përmes videos në vazhdim, dhe më së miri shpjegon dashurinë e nënës ndaj fëmijëve të saj.

https://youtube.com/watch?v=ZBUkVcxJeS0%3Ffeature%3Doembed