Eksperimenti i rralle,ja cfare i ndodh makines nqs e mbushim me coca-cola (Video)

    0
    420

    Media e njohur ndërkombëtare “Daily Mail” ka postuar një video, ku shihet se një djalë mbush sabratorin e makinës së tij BMV jo me naftë, as me benzinë, por me coca – cola.

    Çdokush do të mendonte se nëse makina mbushet me coca – cola atëherë ajo nuk do ecë. Në fakt, makina ecën, por se sabratori i makinës bën zhurmë. Shiheni këtë video dhe arrini vetë në përfundimin se çfarë ndodh nëse makinën “e ushqejmë” me cola.