/Ekspôzoi GJ0KSlN komplet, 21-vjeçaren desh e zbritën nga avioni

Ekspôzoi GJ0KSlN komplet, 21-vjeçaren desh e zbritën nga avioni

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një prej aeroporteve në Birmingham.

Një 21-vjeçare rrezikoi të humbiste udhëtimin e saj dhe ta zbrisnin nga avioni pasi ishte veshur në mënyrë të papërshtatshme.


Vajza e quajtur Emily O’Connor kishte veshur një bluzë të shkurtër të zezë dhe pantallona ngjyrë portokalli me bel të lartë, kur një prej anëtarëve të stafit të linjës ajrore i tha të zbriste pasi nuk kishte respektuar kodin e veshjes.

Ajo u çua në këmbë dhe nisi t’u drejtohej udhëtarëve të tjerë:

Njerëz! Nëse veshja ime ju ofendon, më thoni sepse do mbulohesha me gjithë qejf!” Një burrë u çua nga vendi i tij dhe e ofendoi duke e quajtur idiote dhe duke e detyruar të hidhte diçka krahëve.

Ajo u ul në vendin e saj dhe veshi një xhaketë për t’u mbuluar. Një shënim në kodin etik shkruante se “Pasagjerët me veshje të papërshtatshme që

shqetësojnë pasagjerët e tjerë, nëse nuk kanë veshje të tjera për t’u ndërruar do të zbresin menjëherë nga avioni”.

Më pas vajza u shpreh në një intervistë për The Independent: Aty ishte një burrë, i cili kishte veshur pantallona të shkurtra dhe bluzë të hapur, i cili po ekspozonte më shumë mish se unë”.