/ELEFANTl i afrohet shtepise dhe ben XHESTlN qe HABlTl nje bote te tere (Video)

ELEFANTl i afrohet shtepise dhe ben XHESTlN qe HABlTl nje bote te tere (Video)

Një elefant është incizuar duke mbledhur mbeturinat që i kanë lënë pas vetes disa njerëz, të cilët qëndruan për një kohë në atë vend.

Veprimi i tij ka habitur shumë njerëz të cilët janë shprehur se sipas tyre këtë veprim nuk do ta kishte bërë as një njeri.

Kështu kamerat në Cape Town, Republikën Jugafrikane, e incizuan elefantin i cili sikur donte me këtë veprim të tij t’u jepte njerëzve një mesazh: “Mos e lëni pas vetes bërllokun”.

https://youtu.be/NswSP0Hrh9Q