/Eli Fara GATl për t’u bërë SËRlSH nënë, ka një kusht shumë të rëndësishëm

Eli Fara GATl për t’u bërë SËRlSH nënë, ka një kusht shumë të rëndësishëm

Eli Fara është një nga personazhet më përfoIur në median r ozë, dhe kohët e fundit është bërë mjaft publike edhe vajza e saj, Marina.

Por dëshira e këngëtares shqiptare ka qenë që të kishte më shumë se një fëmijë.

E ftuar në emisionin “Thumb” ylli i muzikës shqiptare ka folur për pengesat që ka pasur në mosrealimin e kësaj dëshire.

Eli tregoi se i ka munguar partneri i duhur.

“Më parë thoja dua të kem 3 fëmijë. Nuk kam dashur kurrë që të kisha vetëm një. Ndoshta profesioni, koha kalon shpejt.

Pastaj është edhe probIemi tjetër që fëmijën duhet ta bësh me njeriun e duhur.

Nuk është aq e lehtë të bësh një fëmijë. Ndoshta nuk më doli përballë ndonjë njeri i duhur që të bëja një tjetër fëmijë,”- rrëfeu këngëtarja Eli Fara.