Lajme

Eli Fara tregοn takimin sεkret me Adem Jashαrin në Amerikë: Më kërkoi ..

Këngëtarja Eli fara ishte e ftuar sot në “E Diell”, në Top Channel, ku ka rrëfyer edhe një nga takimet e para me të ndjerin, Adem Jashari, në Amerikë.

Teksa këngëtarja Eli Fara kishte shkuar për të performuar në një restorant, dikush i kishte thënë se aty kishte shkuar një adhurues i fla ktë i saj dhe rezultoi se ishte Adem Jashari.

Pavarësisht se kishte qenë në b urg për shkak të sistemit Jashari i kishte kërkuar që të këndonte elegjinë që kishte kënduar pas vd ekjes së Enver Hoxhës, por me një kush që të hiqte strofën ku përmendej emri i tij.

Eli Fara: Kur kam shkuar në ’96 për herë të parë në Amerikë më ka ndodhur diçka. Ishim me kontrata pune do këndoja në një restorant dhe më thanë se sot ka ardhur një adhurues i flaktë i joti. Më thanë se quhej Jashar dhe ishte në tavolinë të parë.

Më thotë mua dua të dëgjoj elegjinë e Enver Hoxhës dhe e kam kënduar në ‘85 menjëherë pas vd ekjes dhe ka qenë një këngë shumë e bukur.

Më tregojnë se Jashari ka qenë në b u rg për kohën, sistemin e komunizmit dhe them ‘Jashari ka qenë në b u rg dhe kërkon elegjinë e Enver Hoxhës?’

Afrohem dhe më thotë unë v d es për këngët e tua dhe kur isha në b u rg u transmetua kënga dhe aq më ka pëlqyer tha sa kam thënë ‘të mos kish qenë për atë do kisha q arë një muaj’. Vetëm për këtë fjalë që thash tha më futën në q eli 40 ditë.

I ka pëlqyer muzika, strofa, vaji. Tani këndoje tha po hiqe atë strofën që ishte emri i tij. Pastaj e takoj më vonë dhe më thotë kam bërë 7 aksidente dhe të 7 kanë qenë me CD tënde në makinë.