/Elisa Spiropali i ‘jep’ mend Lulzim Bashës, i tregon idenë gjeniale të radhës

Elisa Spiropali i ‘jep’ mend Lulzim Bashës, i tregon idenë gjeniale të radhës

Ministrja e Shtetit për marrëdhënie me parlamentin, Elisa Spiropali, reagon lidhur me nënshkrimin e marrëveshjes së koalicionit mes partive opozitare.

Ajo thotë se vetëm Lulzim Basha mund të krijojë koalicion partish për mospjesëmarrje në zgjedhje dhe këtë marrëzi olimpike sipas saj, ta shoqërojë me buzëqeshje heroike.

“Ja pra dëshmia akademike dhe praktike se si mund të shkatërrohet një parti historike prej frikës dhe mungesës së kurajos politike!”, shkruan Spiropali. /