/Emigranti çon makinën ne Iavazh në Shkodër, por kur e merr sh okohet.

Emigranti çon makinën ne Iavazh në Shkodër, por kur e merr sh okohet.

PoIicia e Shkodrës,falë reagimit të shpejtë, k.api shtetasin L.L., 38 vjeç, banues në fshatin Shtoj i Vjetër, Shkodër.

Ky shtetas, pas një k onflikti për motive të do.bëta, në lagjen ‘Skënderbeg’, dyshohet se ka q ëlluar me a rmë z jarri në drejtim të shtetasit K.Rr., i cili ka qenë duke punuar në autolavazhin e tij.

I arre.stuari dyshohet se a rmën që ka përdorur e ka hedhur në lumin Buna gjatë ndj.ekjes nga Policia, ku vijon puna për gjetjen e saj.

Në bashkëpunim me Pro.kurorinë vijojnë he.timet për zbardhjen e plotë të kësaj ngjarjeje.

Ndërkohë që ndaj 38-vjeçarit të a rrestuar janë ngritur ak.uzat, nga he.timet e para dyshohet se k onflikti mes Luan Lugajt dhe Klodian Rrokut ka nisur pasi e migranti kishte lënë makinën për larje,

Por pasi është larguar 38-vjeçari ka konstatuar se në automjet i mungonte diçka.

Kjo gjë është bërë shkak që mes dy personave të lindë k onflikti, i cili për pak përfundoi me pas.oja të rë.nda.