/Emigranti kishte 3 vjet Iidhur me vajzen e re por kur vjen ne Shqiperi truIIoset nga foto qe shikon.

Emigranti kishte 3 vjet Iidhur me vajzen e re por kur vjen ne Shqiperi truIIoset nga foto qe shikon.

Dashuria eshte nje ndjenje e bukur ku cdo cift ka nje histori ndryshe nga te tjeret.

Dhe kjo histori ka nje te vecante nga cdo histori tjeter.

Ne kete histori behet fjale per nje djale emigrant dhe nje vajze qe jetonte ne atdhe ne Shqiperi.Kjo eshte nje histori 5 vjecare ku cifti ishte i lidhur me ane te telefonit sa rrinim gjithe diten e telefon duke biseduar.

Ajo ishte nje vajze e mire dhe shume e shkathet.Errdha ne shqiperi dhe takohenim cdo dite dhe menodja se do te fejoshim.

Kalun dy vite dhe po prisja sa te mbaronte shkollen dhe te benin hapin final drejte fejeses por pas nje viti ajo u ftoh deri sa me mbylli telefonin i bija telefonit cdo dite por me kote deri sa e kuptova qe ka dicka qe nuk shkon.

I shkruaja dhe ne facebook por ajo nuk pergjigjej u cudita.

Me shkoj ne mendje te futesha te profile i motres se saj kur shikoj dicka qe me rrenqethi dhe qe nuk e prisja.

Ajo ishte veshur me fustan te bardh dhe ishte martuar.
U bera vrer por e mbajta veten.

Tani nuk di cte bej dhe cfare te veproj.
Ju lutem me ndihmoni do doja komentin tuaj se cfare duhet te bej?