Emigranti qe po habit Gjermanët me shkrimin “KUSH NUK KA,MOS TE PAGUAJ” (Video)

  0
  365

  Mehmeti është 45 vjeçar dhe jeton në Minhen, ku ka hapur një restorant të vogël turk. Letra që Mehmeti e ka vendosur në derën e restorantin ka mahnitur njerëzit në Minhen dhe më gjerë.

  Mehmeti, të cilin shumica e thërrasin “Memo” është ish biznesmen nga Stambolli.

  Pas dy martesave të pasuksesshme dhe bankrotimit, ai u bë aq i varfër sa që u detyrua të marr edhe paratë e fëmijëve.

  Kur erdhi në Gjermani vendosi të hap një lokal të vogël në Minhen.

  Video :