/Emigrantja ‘sh përthen’ me Ieksione për shqiptarët: Bëni kot si g angstera, fshatarë keni me ngeI harruat që hanit fasuIe

Emigrantja ‘sh përthen’ me Ieksione për shqiptarët: Bëni kot si g angstera, fshatarë keni me ngeI harruat që hanit fasuIe

Një vajzë bionde nga Shqipëria që jeton jashtë shtetit, ka treguar në llogarinë e saj në Instagram, sesi sipas saj, sillen shqiptarët kur dalin jashtë shtetit ose emigrojnë.

Në videon e publikuar, emigrantja an.kohet për bashkë-emigrantët e tjerë nga vendlindja e saj, që ‘sh.esin mend sa zbresin nga avioni, por h.arrojnë se nga kanë ardhur.’

Sipas saj, sa largohen nga vendi, shqiptarët dinë vetëm të harxhojnë para nëpër clube-e dhe f.emra dhe h.iqen sikur janë ga.ngstera.

Ajo gjithashtu e flet anglishten me ‘rr’ për të treguar se shqiptarët nuk dinë as ta flasin siç duhet.

Ajo thotë:

Shko mëso anglishten, o f.shatar, o f.shatar. Harrove nga ke ardhur? Bukë me djathë me domate, fasule nga gjyshja? F.shatar ke me ngeI.”
Emigrantja që jep Ieksione për bashkë-emigrantët nga Shqipëria u përmend gjithashtu shkollën dhe karrierën që kanë bërë në vendlindje duke u vënë në dukje se atje ‘kanë mjeIë Iopën ose kanë ecur go,marin.’

Videoja ka marrë komente nga shqiptarë që thonë se vajza mund të ketë disa vite jashtë dhe tani bën si vendase duke gj.ykuar të tjerët.

Emigrantja ‘shpërthen’ me leksione për shqiptarët: Bëni kot si gangstera, fshatarë keni me ngel harruat që hanit fasule on Vidnews.