/Emocionuese: Elgit Doda surprizon fansen e paraIizuar (Video)

Emocionuese: Elgit Doda surprizon fansen e paraIizuar (Video)

Puntata e sotme e “Ka një mesazh për ty” ka qenë shumë emocionuese dhe pjesë u bë edhe kompozitori i njohur dhe shumë i dashur për publikun Elgit Doda.

E ftuara Zhuljeta kishte humbur 12 vite më parë aks.identalisht bashkëshortin. Ajo i rriti e vetme tre fëmijët e saj por vështirësinë më të madhe e pati me Anxhelën pasi që në lindje ajo ishte me aftësi ndryshe.

Zhuljeta ka deshirë që t’i japë kurajo të bijës për të vazhduar përpara. Pjesë e mesazhit u bënë dhe miqtë e Anxhelas dhe një personazh shumë i dashur për të, Elgit Doda i cili ishte infiltruar si kameraman.

“Po dëgjoja historinë edhe asgjë nuk është për t’u më.shiruar. Kjo vajzë është forcë për çdo njeri që e shikon, inspirim dhe ndjeshmëri të lartë”, u shpreh Elgiti.