EMOClONUESE: NJERlU I VERBËR E SHEH GRUAN DHE VAJZN E TIJ PËR HERË TË PARË PËR 21 VJET

0
198

Ky është një nga momentet prekëse që do t’ju bëjnë të qani.


Danieli ishte verbuar nga mosha dy vjeçare nga një aksident me makinë që i dha atij dëmtime të trurit.

Ai u takua me Clarën në shkollen e mesme dhe u martua.

Njeriu ka qënë i verbër për 21 vjet, kështu që ai nuk ka patur mundësi të shohë ende vajzën e tij.

Dhe ëndrra e tij u bë e vërtetë pas një operacioni.

Videoja regjistroi momentin prekur kur personi e pa gruan dhe vajzën e tij për herë të parë ..