/EMOClONUESE: Vajza e sh urdhër MAHNlT jurinë me zërin e saj e cila HUMBl DËGJlMlN në moshë te re (Video)

EMOClONUESE: Vajza e sh urdhër MAHNlT jurinë me zërin e saj e cila HUMBl DËGJlMlN në moshë te re (Video)

Mandy Harvey është një vajzë e cila h umbi d;ëgjimin në moshën 18 vjeç, ndërsa tani është 29.

Ajo ka filluar të këndojë qysh në moshën 4 vjeçare, ndërsa kur h;umbi dë;gjimin,

vendosi që të mos këndojë më, për shkak që nuk dinte të dakordonte zërin me melodinë, shkruan lajmeflesh.

Megjithatë, me kohën ajo e zgjidhi këtë probIem dhe vendosi të jetë pjesë e America’s Got Talent.

Fillimisht, ajo Ia pa fjalë jurinë derisa tregoi historinë e saj, por natyrisht, më e rëndësishmja është që zëri i saj mahniti jurinë dhe ngriti gjithë publikun në këmbë, për t’u duartrokitur.

Simon, njëri nga anëtarët e jurisë, shtypi butonin Golden Buzzer, ku e çoi drejtpërdrejtë në netët live Harveyn.

Emocionet e saj rriteshin ndër Iotë, ndërsa në skenë erdhi dhe babai i saj që ta mbështesë.

Shikoni performancën e saj në videon më poshtë.

https://youtube.com/watch?v=ZKSWXzAnVe0%3Ffeature%3Doembed