/EMOClONUESE/ Zjarrfikësi i maskuar si Babagjysh i propozon për martesë të dashurës (VIDEO)

EMOClONUESE/ Zjarrfikësi i maskuar si Babagjysh i propozon për martesë të dashurës (VIDEO)

Dashuria dhe dëshira për të jetuar gjatë me një person shprehet më mirë në këto ditë festash.

E këtë ka bërë edhe një i ri me profesion zjarrfikës, por që në momentin e shprehjes së ndjenjave ishte i veshur si një Babagjysh.

Ai u fut në petkun e Babagjyshit të Vitit të Ri për ti bërë propozimin e jetës të dashurës së tij, e cila këto Krishtlindje nuk do i harrojë kurrë.

I ulur në gjunjë ai nxori nga thesi i dhuratave unazën për bashkëshorten e tij të ardhshme. Të gjithë u emocionuan nga ky gjest i veçantë që vetëm dashuria t’i bën ti përjetosh.

E gjithë festa u mbyll me një pu.thje të çifti dhe shumë të pranishmëve që u bënë dëshmitarë të surprizës.

Emocionuese/ Zjarrfikësi i maskuar si Babagjysh i propozon për martesë të dashurës on Vidnews.