Emrat më të bukur për vajzat e djemtë që lindin në pranverë! Disa ide për mamatë në pritje të ëmbël

  0
  432

  Stina e pranverës, por sidomos muaji prill, ofron me dhjetra ide emrash që lidhen me natyrën, lulet dhe shkëlqimin e stinës, por edhe emra që lidhen me festat fetare të kësaj stine.
  Janë emra unikë, universal ndaj edhe mbeten gjithmonë gjetje të zgjuara.

  Vajza

  Arda,Grace,Emma,Enora,Elma,Damiana,Ava,Lily,Charlotte,Isadora,Romana,Herna,Heliena,Honora,Marsilia,Hilda,Rose,Violet,Olivia,Kalina

  Djem

  Adrien,Isidro,Rodion,Sirmion,Abek,Damian, Damien, Damio,Donan,Jurgen,Joris,Ermin,Maris,Rodan,Ivi,Orson, Orsi,GabrielLiam,MatiasArthur,Dominik,Korad

  SOurce @living.al