Ëndrra e çdo mαs.hkuΙΙi! Këto janë υshtαret më …. ksi që iυ kαnë zënë sγtë (FOTO)

Kthehemi pas në kohë kur ushtaret vajza zakonisht shërbenin në role ndihmëse dhe ishin larg operacioneve ushtarake gjatë Lu ftës së Parë dhe të Dytë Botërore.

Në ditët e sotme, gratë ushtarake nuk njohin kufij, ato shërbejnë në ushtri, në marinë, në forcat ajrore, në policinë ushtarake dhe në shumë zona.

Ushtaret gra janë po aq të afta sa ushtarët meshkuj dhe ato kanë edhe një plus, duken të mahnitshme.

Më poshtë do të keni mundësinë të shikoni disa nga ushtaret më s*ksi që ju kanë parë sytë.