Lajme

Eni Çobani nuk duron me dot para këtij burri, HlSTORlA e tij e tër/bon, Ja çfarë i NDODHl

Ti je baba, pastaj bari, bariun u.shtrojë pasi të u.shtrosh prindërimin.

Ke një djalë 28 vjeç të pa ma.rtuar, se ka 10 vite që merret me ty dhe me bashkëshorten tënde…

Pse nuk ma.rtohet ky? Të lutem Xhezmi në telefon mund të flasësh çfarë të duash.

Të ftoj të vish përballë meje…”Ti do vish pu.blikisht përballë Roberit se ke vendime Gjy.kate pafund.

Shikoje mundësinë dhe sh.ëndetin si e ke dhe do vish. Ta dëgjojë, Korça, Devolli dhe i plotfuqishmi i z.onës tënde.

Nëse ky djali të ka pr.ekur një qime floku unë do i them, Robert dil nga këtu dhe drejtohu b.urgut, se djali që g.odet

babain nuk është djalë, por në të kundërt ndryshe do ta. (Foto: Arkiv)