/Eni Çobani paska teze deputeten e njohur dhe ne nuk e paskemi ditur(Foto)

Eni Çobani paska teze deputeten e njohur dhe ne nuk e paskemi ditur(Foto)

Lidhjet e gj akut mes personazheve të njohur janë gjithmonë edhe më të shpeshta.

Më e fundit që ka rënë në sy është ajo mes avokates së njohur, Eni Çobani dhe politikanes nga Kosova, Edita Tahiri. Ato të dyja janë parë shumë herë bashkë në fotografi e në ngjarje të ndryshme.

Mirëpo, dje nëna e Eni ka festuar datëlindjen dhe me këtë rast nuk ka munguar edhe komenti i Tahirit.

Në këtë mënyrë, ajo ka zbuluar se e ka teze nënën e avokates.