EPlKE/ BURRl s’kishte para të shkoj me gruan në PUSHlME, veprimi që bëri më pas i HABlTl të gjithë

0
263

Një burrë indian e ka bërë atë që pak burra në botë mund ta bëjnë. Vamshi Krishna i kishte thënë gruas së tij se i ka nxjerrur biletat për të shkuar në pushime me të.

Por, realiteti ishte krejt tjetër. Ai e kishte gënjyer gruan dhe për këtë duhej të nxirrej nga situata. Krishna kishte shpikur një komplot te rrori duke gjetur arsyen për të anuluar pushimet,

Ai dërgoi një letër ma;shtruese në poIici duke pretenduar se kishte plan suIme terr oriste në avionët.

Ky paraIajmërim rezultoi në rritjen e sigurisë në shumë aeroportë në Indi javën e kaluar. Mirpo pas he;timeve të bëra doli se gjithçka ishte e triIIuar dhe se Kirshna do të arre stohet.