EPlKE/ Dεrdhi aIumin të SHKRlRË në folenë e miIingonαve, u HABlT nga ajo që nxorri

Milingonat janë të njohura si punëtor të mëdhenj që gjithmonë janë në lëvizje.

Sjelljet e tyre i kanë fascionuar shumë shkencëtarë.

Por, a jeni pyetur ndonjëherë se si duket brenda foleja e tyre?

Ky njeri u përpoq ta kuptonte dhe …rezultati është i jashtëzakonshëm. 

SHIKO VIDEON