/EPlKE/ Derdhi aIumin të SHKRlRË në folenë e miIingonave, u HABlT nga ajo që nxori

EPlKE/ Derdhi aIumin të SHKRlRË në folenë e miIingonave, u HABlT nga ajo që nxori

Milingonat janë të njohura si punëtor të mëdhenj që gjithmonë janë në lëvizje. Sjelljet e tyre i kanë fascionuar shumë shkencëtarë.

Por, a jeni pyetur ndonjëherë se si duket brenda foleja e tyre? Ky njeri u përpoq ta kuptonte dhe …rezultati është i jashtëzakonshëm.

https://youtu.be/IGJ2jMZ-gaI