/EPlKE/ DOGANlERËT DËGJOJNË MJAULLlMA NGA BARKU I FRYRË I BURRlT, MË PAS VENDOSIN TA ..

EPlKE/ DOGANlERËT DËGJOJNË MJAULLlMA NGA BARKU I FRYRË I BURRlT, MË PAS VENDOSIN TA ..

Një burrë nga Singapori është arrestuar duke u përpjekur të kont rabandojë macet në Malajzi.

Zyrtarët dëgjuan mjaullima nga ‘fryrja” e madhe në pantallonat e tij.

Stafi i pikës së kontrollit në anën kufitare të Singaporit, ndaloi burrin për makinën e tij për një kontroll rutinë.

Zyrtarët u detyruan të bëjnë kontrolle të mëtejshme.

Kur ata dëgjuan mjaullima nga fryrja e madhe në pantallonat e të dyshuarit, tha një deklaratë nga Autoriteti i Imigracionit dhe Checkpoints (ICA).

Sipas mediave lokale, rasti i është referuar Autoritetit Agro-Ushqimor dhe Veterinar të Singaporit (AVA).

Një hetim ka nisur dhe mund të ngrihen akuza kundër 45-vjeçarit.