EPlKE/ Ikën për 6 vjet nga pronari për të mos u qethur,SHlKONl si është bërë

0
277

Një dele në Zelandën e Re me emrin Shrek u arr.atis nga kopetë e saj dhe u fsheh në një shpellë për gjashtë vjet, duke mos dashur të qethej.

Kur vendasit më në fund gjetën, ajo kishte aq shumë lesh se ishte e vështirë për ta identifikuar nëse ishte në përgjithësi – dele. Sipas pronarit të saj, pas gjashtë vjetëve, delja kishte aq shumë lesh sa mund të bëheshin 20 kostume të meshkujve.

Pronari beson se delja Shrek dëshironte të gjendej dhe se ajo u shfaq pas kaq kohësh.

Ai beson se delet ndoshta kanë pasur probIeme me lëvizjen, ngrohjen dhe st;resin për shkak të peshës nën ngarkesën me shumë lesh.