/EPlKE/ Këngëtares shqiptare i dhurojnë gjithë pasurinë, arsyeja do t’ju “truIIosë”

EPlKE/ Këngëtares shqiptare i dhurojnë gjithë pasurinë, arsyeja do t’ju “truIIosë”

Duket se fati ka qenë në anën e saj, por ajo ka zgjedhur që të marrë një vendim, që në fund duket më se i drejtë.

Këngëtarja Anxhela Peristeri ka për emisionin “Soiree”, surprizën e madhe që i kishte bërë një fanse e saj.

Ajo tha se fansja e saj i kishte ofruar gjithë pasurinë në shenjë respekti dhe dashurie, mirëpo Anxhela nuk e kishte pranuar, ndërsa ka thënë se nuk duhet të pranojmë dhurata kaq të mëdha nga njerëz që nuk i kemi të afërt.

Epo… ndodh edhe kështu!!