/EPlKE/ Nuk ju NDIZET makina, ja një mënyrë e thjeshtë për ta bërë të punojë kur i BlE bateria (Video)

EPlKE/ Nuk ju NDIZET makina, ja një mënyrë e thjeshtë për ta bërë të punojë kur i BlE bateria (Video)

ProbIemi me ndezjen e veturës në çelës është një ndër më të zakonshmit për ngasësit e veturave, e sidomos në periudhën e dimrit.

Në të shumtën e rasteve, makina mund të mos ndezë si pasojë e harxhimit të baterisë, apo edhe ndonjë defekti të brendshëm të motorit.

Por,në rast se nuk i keni pajisjet e duhura me vete dhe nuk jeni në gjendje ta rregulloni atë, ekziston një metodë e thjeshtë për ndezjen e makinës.

Gjithçka çfarë iu nevojitet është një litar.

https://youtu.be/_0naTvrigBY