/EPlKE: ZbuIohet SOZlA e Edi Ramës, ngjashmëria e tyre është e FRlKSHME (Foto)

EPlKE: ZbuIohet SOZlA e Edi Ramës, ngjashmëria e tyre është e FRlKSHME (Foto)

Kryeministri Edi Rama me sa duket ka një person që ngjashmëria mes tyre është shumë e madhe.

Diferenca më e madhe mes tyre mund të jetë gjatësia, ndërsa pamja është thuajse identike mes tyre.

Një qytetar shqiptar me banim në Britaninë e Madhe ka mbetur pa fjalë kur ka hapur televizorin në një emision quiz dhe befas ka parë Edi Ramën.

Pas hutimit të disa çasteve, ai zbuloi se ky zotëri ishte një shtetas britanik që po merrte pjesë në shfaqje,

por që për çudi i ngjante mjaft kryeministrit të Shqipërisë.

Nuk dihet ndërkaq nëse edhe britaniku kishte aktruar në ndonjë spot televiziv.