EPlKE:Derrat futen në supermarket,dhe ÇUDlSlN me produktin që zgjedhin

    0
    245

    Tri derra janë arr atisur nga ferma ku ishin dhe kanë hyrë në qytetin siberian të Tiumenit, në Siberi.

    Ndoshta do të mendoni se kanë shkuar te departamenti i perimeve, por nëna dosë dhe dy gicat që e ndiqnin shkuan te departamenti i pijeve aIkooIike. I rrëzuan me noçkë, i thyen dhe nisën të thithin u iski.

    Rusët, të cilët ia dinë të mirat pozitive alk oolit në të ftohtin e Siberisë, janë treguar dashamirës me derrat dhe i ruajtën jashtë supermarketit, derisa erdhi i zoti që t’i marrë.