EPlKE:Macja takon macen statujë,SHlKONl çfarë ndodh pastaj (Video)

0
281

Një video është shfaqur në internet që tregon një mace duke ushtruar kung-fu kundër një mace tjetër por statujë.

Videoja shfaqë macën e acaruar duke ushtruar kung-fu në një mace tjetër por statujë.

Ajo si duket nuk e pëlqeu shumë statujën macë të blerë nga pronarët e saj, dhe vendosi që ta rr.ahë atë.

Macja bën gjeste shumë interesante gjatë ‘acarimit’ me macën statujë dhe bën veprime në stilin kung-fu.

Për më shumë shikojeni videon më poshtë: