/Erdhi për plazh në Durrës, pushuesit nga Zvicra i GRABlSlN makinën Iuksoze dhe mijëra franga

Erdhi për plazh në Durrës, pushuesit nga Zvicra i GRABlSlN makinën Iuksoze dhe mijëra franga

Policia e Durrës ka vënë në pr anga tre persona të cilët aku zohen se nën kë rcënimin e ar mës.

I kanë gra bitur automjetin luksoz dhe 6000 franga një shtetasi me banim në Zvicër, i cili kishte ardhur për pushime në Durrës.

Kastriot Ramazani, Hamid Skuqi dhe Gazmend Doçi janë vënë në pra nga pasi në bashkëpunim me njëri tjetrin kanë grabitur pushuesin.

Gjatë operacionit shërbimet e Policisë kanë sekuestruar në cilësinë e provës materiale automjetin e shtetasit B. F., si dhe po punohet për gjetjen e shumës së frangave të vjed hura nga dy shtetasit e arr estuar.