/Erdogan: Jam rritur në duart e një nëne shqiptare, as me Iuftë nuk heqi dorë nga shqiptarë

Erdogan: Jam rritur në duart e një nëne shqiptare, as me Iuftë nuk heqi dorë nga shqiptarë

Presidenti i Turqisë, Tayip Erdogan, ka folur për fëmijërinë e tij e cila sipas tij, ka lidhje të ngushtë dhe emocionale me shqiptarët.

“Në vendin ku kam lindur unë, komshinjtë e parë i kemi pas shqiptarë. Mund të them se jam rritur në duart e nënës shqiptare. Ishte një familje e mrekullueshme dhe i falënderoj për kujdesin që kishin ndaj meje si fëmijë”, është shprehur Erdogan.

Erdogan tha se do të bëjnë çdo që është e mundur për ta mbrojtur Shqipërinë dhe Kosovën, ndërkaq ka shtuar se do të investojnë më tepër në sistemin e arsimit.

“I bëjë me dije të gjithëve dhe tipave shqiptar që më shajn, se asnjëherë nuk do të heqi dorë nga shqiptarët sepse janë vëllezërit e mi”.

https://youtu.be/oobZmsIRJaA