/ERDOGANl hap thesin/ Ja dhurata e madhe që ua ka bërë shqiptarëve

ERDOGANl hap thesin/ Ja dhurata e madhe që ua ka bërë shqiptarëve

Kryeministri Edi Rama, kryebashkiaku i Tiranës dhe ministri i Bujqësisë Bledi Çuçi.

Nuk janë në një pritje të rëndësishme qeveritare, por pjesëmarrës në ceremoninë solemne të mbjelljes së 1 mijë fidanëve në zonën e Farkës në Tiranë, dhuratë e qeverisë turke, raporton Ora News.

Dhe shefi i qeverisë, Edi Rama nuk e humbi shansin të falenderonte edhe një here publikisht mikun e tij, presidentin e Turqisë, Recep Tayyip Erdogan.

Edi Rama: Ky është edicioni i dytë i një festivali ndërkombëtar, organizuar nën kujdesin e Erdogan, në edicionin e parë në shumë vende të botës në të njëtjën orë janë mbjellë 1 milion penmë.

Ka hyrë edhe në librin guiness të rekordeve.

Sot në Tiranë jemi së bashku në të njëjtën orë me një numër të konsiderueshëm të vëndeve të tjera për të mbjellë në liqenin e

Farkës 1 mijë pemë në një proces ku tirana ka qenë në vijën e parë me një ndërprerje të vogël.

Jam shumë krenar që sot ne shohim frutet e prekshme të maratorumit të vendosur disa vite

më parë që ka daluar prerjen e pyjeve përveçse për nevojat e popullsisë në zona të caktuara. Ka ndaluat dhe gjuetinë.