/Ervin Salianji pranon për herë të parë Iidhjen me Grida Dumën? Jetoj me…

Ervin Salianji pranon për herë të parë Iidhjen me Grida Dumën? Jetoj me…

Ish-deputeti demokrat Ervin Salianji ka folur për herë të parë për jetën e tij private. 

Gjatë një sfide në ‘Shiko kush luan’, Salianji zbuloi se është në një lidhje “sekrete” duke thënë: “Po bashkëjetoj me një grua“.

Ai refùzoi t’i përgjigjej pyetjes:

Me cilën grua?, por pas divorcit të Grida Dumës të gjithë e dimë të vertetën mes tyre.


Më tej, Salianji zbuloi se ka mbajtur dhe lidhje të fshehtë duke na kujtuar sms-te e famshme me Grida Dumen.