Lajme

Është ndarë nga Meri? Saimiri i ‘Love Story’ reagon për herë të parë!

Meri ishte vajza që fitoi zemrën e Saimirit dhe që “princi modern” e zgjodhi si partneren e tij të ardhshme.

Ata janë çifti i parë që u krijuan nga spektakli “Love Story”, ndërkohë që të gjithë kanë qenë dhe janë kuriozë se si do të vijojnte më tej marrëdhënia mes tyre,

por përgjatë kohëve të fundit, në rrjet kanë qarkulluar lajme se çifti i kanë dhënë fund lidhjes.

Ndonëse Saimiri u rikthye në Shqipëri, ai nuk u pa askund pranë Merit dhe pas këtyre veprimeve nuk dihet se çfarë ka ndodhur mes tyre.

Mirëpo Saimiri ka bërë një reagim të nënkuptuar në rrjete sociale ku na zbulon se ka shumë për të thënë, por preferon të qëndrojë i heshtur.

“Me klas është ai që ka shumë për të thënë, por zgjedh të qëndrojë i heshtur para budallenjve”, ka shkruar Saimiri në foton e tij të Instagram.