/Është pIot 70 vjeç, njihuni me modeIen që po çmend rrjetet sociale (fotot)

Është pIot 70 vjeç, njihuni me modeIen që po çmend rrjetet sociale (fotot)

Ajo është 70-vjeçarja më e famshme në botë. Bëhet fjalë për modelen Vera Wang e cila ka ndezur rrjetin, me fotot e postuara.

Në shikim të parë askush nuk mund ta besojë moshën e saj, por është e vërtetë se Vera është plot 70 vjeç.

Ndërkohë në rrjet kanë shpë rthyer mjaftë komente pozitive rreth saj.

Nuk kanë munguar edhe teoritë se si ajo mund të gëzojë një trup të tillë në moshën që është.

Disa prej tyre shkruajnë se ajo pi gjak njëbrirëshi, për të qenë gjithë kohën e re.

Sekretin e saj natyrisht që askush nuk e di, por është e habitshme që një 70-vjeçare të ketë këtë formë dhe asnjë rrudhë.