/Është super bukuroshe,por aktorja shqiptare nuk paska patur k urrë të d ashur

Është super bukuroshe,por aktorja shqiptare nuk paska patur k urrë të d ashur

Ajo ka spikatur si një nga aktoret më të talentuara në serialin “O sa mirë” i cili e bëri shumë të famshme me rolin e “Tringës”. Bëhet fjalë për aktoren shqiptare Erza Ramuka e cila në intervistën e fundit ka folur si rrallëherë për jetën p.rivate.

Erza u shpreh se është beqare dhe gjatë intervistës për “Mirage”, tha se nuk ka pasur deri tani një Iidhje.

E pyetur nëse do e linte aktrimin për njeriun e zemrës, Erza u përgjigj: “Nëse është për dikë që ia vlen, nuk do e vazhdoja këtë profesion. Nëse e gjej dikë në jetë që përshtatemi. Por edhe nëse nuk përshtatemi, për hir të da.shurisë dhe sinqeritetit, pse jo ndoshta e kisha ndërprerë aktrimin. Por ama për dikë që ja vlen. Deri sot nuk e kam bërë se jam shumë e re dhe nuk e kam pasur dikë në jetë. Nuk i dihet jetës, ndoshta vjen dikush që do ja vlejë”, u shpreh aktorja.