Lajme

Euronews Albania jep EXIT POLL: PS i merr mandαtin Partisë Demοkratike, LSI dhe PSD do te

Euronews Albania ka “korrigjuar” rezultatet e EXIT POLL-it të nxjerrë vetëm pak minuta pas përfundimit të procesit të votimit.

Në rezultatet e fundit të EXIT POLL-it, Partia Socialiste i “rrrëmben” një mandat Partisë Demokratike,

duke shkuar në 68-72 deputetë, ndërsa PD zbret në 60-64 mandate.

Ndërkohë LSI dhe PSD qëndrojnë të pandryshuara, me partinë e Monika Kryamdhit që merr 6-8 deputetë, ndërsa partia e drejtuar nga Tom Doshi 1-2 mandate.