/Euronews raporton për shëndetin e Ramës, zbulon sëmundjen nga e cila vuan…

Euronews raporton për shëndetin e Ramës, zbulon sëmundjen nga e cila vuan…

Kryeministri, Edi Rama ka qenë në Berlin për një trajtim intensiv për shkak të problemeve shëndetësore që ka shfaqur kohët e fundit. Lajmin e ka publikuar dhe Euronews.

Më poshtë kronika e plotë:

Në kryeqytetin shqiptar pati sërish protesta dhe përp.lasje kundër qeverisë përpara selisë së parlamentit. Protestuesit u përpoqën që të th.yejnë kordonin policor përpara hyrjes në ndërtesë. Ata hodhën kap.solla dhe sha.shka.

Protestuesit e akuzojnë qeverinë socialiste të kryeministrit Edi Rama për ko.rrupsion. “Kam shumë arsye për të protestuar,” tha demonstruesi Ruzhdi Gusi. “Kreu i qeverisë ka bërë kaq shumë gjëra të këq.ija në vend, ai duhet të ikë”.

“Ne duam mbi të gjitha lirinë e shprehjes,” thotë protestuesi Selman Isufi. “Përveç kësaj, ne duam që Rama të ikë, ai duhet të ikë. Ne jemi shumë të zhgënjyer prej tij”.

Ndërkohë, pati raportime se Rama ka probleme me zemrën, prandaj u detyrua që të shkonte për trajtim në Berlin. Qeveria e mohoi këtë.

Protestat shp.ërthyen në mes të shkurtit, kur më shumë se 60 deputetë të opozitës dhanë dorëheqjen nga mandatet parlamentare në shenjë proteste.