Lajme

Fαmilja në vαrreza tmerrοn banorët, ja çfare po benin …(VIDEO)

Pjesëtarët e një familje janë vënë në qendër të kr iti ka ve pasi vendosën që ta vinin zgarën dhe të shijonin një drekë jashtë në var rez a, mbi një va rr.

Sipas asaj që shkruan e përditshmja britanikeThe Sun, banorët e zonës në Otley të Leeds, Britani, të cilët po kalonin aty pranë u tro n ditë n nga kjo skenë.

Një prej tyre, në një postim në Facebook shkruajti:

“Një pasdite e mrekullueshme e kaluar në festivalin e Otley, por që u mbyll me një ngjarje të paza ko ntë, kur po kaloja në Parish Church.

Imagjinoni çfarë surprize të shohësh 3 të rritur dhe rreth 7 fëmijë që shijojnë barbecue dhe gatimi po bëhej mbi një gurë va rri”,shkruajti Peter Howard.

Postimit të tij iu përgjigjën me dhjetëra banorë të tjerë, të cilët shprehën in din ja tën e tyre

të thellë për këtë veprim. Të shumtë ishin ata që quajtën sho k ue se dhe mun g esë të theksuar respekti për të vd eku rin.