syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Fεmra, bëni këto gjëra e mαshkulli do t’ju bjerë në gjυnjë ama numrin 4 duhet ta vesh në praktikë me kυjdes

Jοshja është një lojë dhe në dαshuri fiton kush largohet, ne e dimë këtë shumë mirë.

Le të mësojmë se si ta mbash një mashkull të lidhur pas vetes, këtu janë 5 kës hilla se sit a bëni këtë:

“Historitë e pamundura” na tërh eqin, ato paksa të paqarta dhe të vës htira na mag jepsin, por edhe burrat nuk janë të im unizuar ndaj këtij rregulli tërheqës.

Si të bëjmë që një mashkull të çme ndet pas nesh? Mos thuaj “po” menjëherë:A ju ka kërkuar të dilni?

Mos e pranoni menjëherë dhe lëreni të “vuajë pak”. Pretendo se je e zënë, por lini shpresën që ju do të mund ta lironi veten një moment tjetër.

Mos e jepni veten menjëherë:Ne nuk po flasim për një truk moral, por për një lojë me dinakëri.

Silleni në maje dëshirën e tij, e do të jeni në gjendje të kuptoni se sa është i gatshëm të presë që t’ju ketë.

Tregojeni veten të pavarur:Mos u ngjitni pas tij, lëreni të kuptojë se jeta vazhdon edhe pa atë.

4.Provokoni pak xhelozi:Mashkulli të ndjek kur sheh se mund të të “vjedhin nga pjata e tij”, ai lufton për atë që dëshiron.

Bëhuni jos hëse: Jos hja është një lojë që meshkujt me të vërtetë e pëlqejnë. Ngac mojen atëi me shikime dhe fjalët tuaja. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *