“Fυndi i b otës”, ρamjet apokaΙiρtike tme rrojnë bαnorët në vend

Një fenomen i çudi/tshëm ndodhi pasditen e sotme në lagjen Polatli të kryeqytetit turk Ankara.

Një erë e fo/rtë pu/shtoi zonën menjëherë duke sjellë aty sasi të mëdha tymi dhe rërë, gje e cila i frikësoi jo pak banorët për shkak të pam/jeve apo/kaliptike.


Madje, disa prej tyre i kanë cilësuar pa/mjet si të ngj/ashme me atë që imagjinohet si fu/ndi i botës.

Fur/tuna e rërës pus/htoi të gjithë zonën duke shk/aktuar edhe dë/me të vogla materiale tek banesat dhe bizneset.

Instituti Meteorologjik i Ankarasë njoftoi se gjithçka ndodhi për shkak të një furtune të papritur ere duke paralajmëruar se mund të ndiqet nga shira të fuqishëm. Për fat të mirë nuk njoftohen dë/me në njerëz.