‘Faji është i popullit tallava që bën një or.diner si ty t’i duket vetja Elvis Presley’

  0
  341

  Nga Ilir Metaj

  Ky korcarka me profesion pi.janec qe ka hobi kengen, Endri Prifti, na qenkerkesh prekur se policia i hoqi patenten sepse ishte i p*re.

  Dhe nuk ul koken te kerkoje falje, por publikon video duke of.enduar policet qe “bene sikur nuk e njohen”.

  Madje thote se eshte normale te pije, se ne koncert pine te gjithe.

  Madje,madje tregon se here te tjera u ka dhene ryshfet kur e ndalojne te d*hur ne timon, por kete rradhe ishin shume.

  Nuk ke faj ti bre lalke jo!

  Faji eshte i popullit tallava, qe ben nje or.diner si ty, t’i duket vetja Elvis Presley.

  Faji eshte i edhe i atyre policeve qe marrin rryshf*tin nga nje p*janec si ty duke rre.zikuar t’u marresh jeten njerezve te tjere ne aks*dent.

  Por faji me i madh, eshte i policeve qe vetem te ndaluan dhe nuk t’i numeruan dhembet ne dore!