/Familja e shpalli të zh.dukur, vajza punon stri.ptiste në Tiranë: Më lini rehat, kam jetën time (Video)

Familja e shpalli të zh.dukur, vajza punon stri.ptiste në Tiranë: Më lini rehat, kam jetën time (Video)

Emisioni ‘Pa Gjurmë’ arriti në gjurmët e Lindita Babit, 27-vjeçares nga Cërriku, e cila ishte den.oncuar e hum.bur nga familja prej tre muajsh. Emisioni disponon foto dhe video të vendit ku punon si kërcimtare në një lokal nate në Tiranë. Nuk dihet nëse ndihet e kër.cënuar, apo e ka zgjedhur vetë këtë rrugë, por 27-vjeçarja në një lidhje telefonike për Report Tv kërkoi që të gjithë, përfshirë edhe familjen ta linin të qetë që të jetonte jetën e saj.

“Jam shumë mirë, jam në Tiranë dhe punoj kamariere. Sot jam përpjekur që të flas me familjen, por e kanë të mbyllur telefonin. Unë banoj te Komuna e Parisit, nuk mund të them ku punoj, pasi ajo që ndodhi më hapi probleme mua dhe të punës sime.

Pasi cdo kush mund të thotë në të zezë, apo pro.stitucion, por unë nuk shfry.tëzohem, jam shumë mirë. Unë jetën time e mendova më të mirë. Kërkova kartën e identitetit, pasi është e imja. Kur të kem kohë do të shkoj ti vizitoj. Unë kam jetën time, më lini rehat që të vijoj jetën time. Më lini rehat ju edhe familja ime” u shpreh ajo.