syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Fatjoni paraIajmëron aѕhрēr Muratin për Sindin: Моre fund që…!!

Sindi ka qenë në qendër të vëmendjes në dy puntatat e fundit të “Përputhen”. Në puntatën e të hënës konkurrentja u çua në këmbë dhe iu kthye ash-për Julit, Mevlanit dhe Rinianit ndërsa bëri edhe një deklaratë që nuk u besua e u kundërshtua me f0rcë edhe nga opinionisti.


Sindi tha se në program tani e tutje do të jetë vetëm për Muratin. Ish-konkurrenti, Fation Kuqari ka dhënë një mesazh në lidhje me këtë situatë duke p0r0situr Muratin që të qëndr0jë larg Sindit.


“Abi (Vëlla) mos bjer në grackën e kësaj se more fund”, shkruan Fationi me një ‘emoji’ duke vje- dh-ur vrerë.


Në një tjetër postim, duke mbuluar fytyrën e Sindit, Fationi shkruan se do ta th-yejë telefonin, duke lënë të kuptohet se nuk e duron dot Sindin.