Fëmijët e familjes Ndoj në Pukë bëjnë apelin rrë.nqethës(VIDEO)

  0
  241

  Ky është Apeli drlthërues i Gretës në të tretat e prindërve të saj! Kjo kryefamiljare e re e një familjeje 6 anëtarëshe mendon për vëllezërit, motrën dhe gjyshërit e saj por si një nënë dhe një baba.

  Asgjë nuk është më e njëjtë për të mbeturit e kësaj familjeje. Përveç shëndetit , këtyre njerëzve të mirë nuk u ka mbetur më asgjë.
  Fundjave Ndryshe ka nisur nje fushatë për një shtëpi të re për të strehuar 4 fëmijët dhe dy gjyshërit e familjes Ndoj në Va Shënkoll të Pukës ku tashme jetimë dhe të pafuqishëm e kanë pothuajse të pamundur për ti bërë ballë jetës.

  Nevojitet ndihma e të gjithëve , pasi të gjithë bashkë kemi treguar se mund t’ia dalim mbanë të shpëtojmë jetë💪

  Një share/shpërdarje e këtij postimi ndihmon më shumë se mund ta mendoni.

  GoFundMe: https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal.

  PayPal & Credit Cards: https://ffn.al/en/donate-2/

  Numrat e llogarisë :Fondacioni Fundjavë Ndryshe,Raiffeisen Bank

  SWIFT CODE – SGSBALTX

  0011184027 – ALL – AL76202110130000000011184027
  0021184027 -EUR – AL61202110130000000021184027
  0031184027 -USD – AL46202110130000000031184027

  “Bamirësia nuk të varfëron”

  Fundjavë Ndryshe – Apel familja Ndoj, Pukë

  Apeli drithërues i Gretës 15 vjeçare në të tretat e prindërve të saj na tronditi të gjithëve ! Kjo kryefamiljare e re e një familjeje 6 anëtarëshe mendon për vëllezërit, motrën dhe gjyshërit e saj por si një nënë dhe një baba.Asgjë nuk është më e njëjtë për të mbeturit e kësaj familjeje. Përveç shëndetit , këtyre njerëzve të mirë nuk u ka mbetur më asgjë.Nisim fushatën për një shtëpi të re për të strehuar katër fëmijët dhe dy gjyshërit e familjes Ndoj në Va Shënkoll të Pukës ku tashme jetimë dhe të pafuqishëm e kanë pothuajse të pamundur për ti bërë ballë jetës.Nevojitet ndihma e të gjithëve , pasi të gjithë bashkë kemi treguar se mund t’ia dalim mbanë të shpëtojmë jetë💪Një share/shpërdarje e këtij postimi ndihmon më shumë se mund ta mendoni.GoFundMe: https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal.PayPal & Credit Cards: https://ffn.al/en/donate-2/Numrat e llogarisë : Fondacioni Fundjavë Ndryshe Raiffeisen BankSWIFT CODE – SGSBALTX0011184027 – ALL – AL762021101300000000111840270021184027 -EUR – AL612021101300000000211840270031184027 -USD – AL46202110130000000031184027“Bamirësia nuk të varfëron”#fundjavendryshe✅

  Posted by Fundjavë Ndryshe on 2019 m. balandžio 12 d., penktadienis