Fëmijët shkojnë në VARRlMlN e babait,por i pret një BEFASl (Video)

    0
    536

    Fëmijët rriten shpejt dhe prindërit papritur e gjejnë veten vetëm edhe në festa.

    Megjithëse është vetëm një rekIamë kjo tregon se si një baba me fëmijët e shpërndarë detyrohet të kaloj njëherë krishtlindjet i vetëm.

    Por që të sjellë të gjithë fëmijët në shtëpi, ai u dërgon letër se ka vd,ekur. Befasia i pret në shtëpi.