/FËMlJA hap vezën prej çokoIIate, ajo që gjen brenda i “truIIosi” të gjithë

FËMlJA hap vezën prej çokoIIate, ajo që gjen brenda i “truIIosi” të gjithë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Britani, ku një fëmijë i pasionuar pas vezëve prej çokollate,

lodrat e të cilave i bënte koleksion, ka gjetur një “dhuratë” të pazakontë në paketimin e ëmbëlsirës së preferuar.

Fatmirësisht, në atë moment, pranë tij ka qenë vëllai i madh, i cili ka shmangur konsumimin dhe tra.gjedinë e mundshme.

Vogëlushi ka hapur vezën për të gjetur dhuratën, që zakonisht vjen në pjesë të montueshme, por pasi ka parë qesen me pIuhur të bardhë, ka pyetur të vëllain se çfarë ishte.

“Daily Star” shkruan se ngjarja është regjistruar në zonën e Drumachose-s, në Belfast.

Ky rast është de.noncuar menjëherë në poIici, e cila pasi ka analizuar Iëndën e gjetur, ka dalë në konkluzionin se bëhej fjalë për dr..ogë dhe ka nisur h etimet.